Dagens outfit och andra fräscha grejer!!!


Hönan har kommit in i en brun period, bruna klänningar matchas med bruna stövlar och skor, och brunt hår!
Mycket fräsch outfit tycker vi allt att det här är!


Tuppen är inne på en H&M Young period
Jeansskjorta är aldrig fel, nästan!!! Högstadielärare som är gubbar och över 30 ska hålla sej borta!!!
kom också ihåg att aldrig matcha jeansskjorta med blåjeans, det är INTE fräscht!!!


Vi har också hunnit med att besöka linusboden, vår favorit-butik här i Hultan, trevlig personal och fräscha fynd!

Hönan fyndade en blå klänning som hon ska sy om lite men vid en första sniffning luktade den alldeles för mycket svett så den måste tvättas innan man kan röra den igen, svett är aldirg fräscht men kan kan ju inte rå för om man svettas litegrann ibland, fast man kan ju tvätta bort svettlukt så andra slipper känna, Ofräscht för oss liksom...




Tuppen däremot hittade ett par coola dojjor! Rött känns helt rätt nu i höst och kommer matcha löven på träden inom en snar framtid!!!
Kjolen är hon dock lite tveksam över, den känns inte helt rätt, så nu är den stora frågan: Är det en keeper?!!!

MDFH (Med De Fräschaste Hälsningarna) Gaping Holes!!!

GAPING HOLES FÖDS PÅ NYTT!!!

Det här är den fräschaste återuppståndelsen sen jesus återuppstod!!

Vi har haft en paus och vi kan lite kort sammanfatta vad vi gjort under tiden.

*spelat med vårt band (the tonic bang!) i malmö, det var lagom fräscht och vi skulle nog vilja påstå att våra scenkläder var rätt mycket fräschare än alla andras men det vågar vi bara säga för ingen annan som spelade där läser det här. Det är viktigt att vara ödmjuk hehe, nej skämt åsido så hade alla jättefina kläder, men våra var liksom speciella!

* ätit många olika, spännande sorters godis, mycket angenämt har det varit.

* paddlat kanot, bland det jobbigaste vi gjort i våra 17:åriga liv, många träd och vattenfall som var i vägen för vår framfart på silverån.. Vid varje "hinder" fick vi släpa upp kanoten på land och bära, mycket tungt och inte alls roligt", under kanotfärden (som varade i två dagar) hade hönan på sej ett par glansiga stora Ziprin-byxor hon lånat av sin mor samt en adidas-jacka mycket varmt och bekvämt. Tuppen hade på sej ett par blå regnbyxor och en stor fleece-jacka + en snusnäsduk. Man ska aldrig snåla med accesoarer - vart man än befinner sej!!!

* Tuppen har köpt en helfräsig ny kamera en NIKON D40X hur hiftigt som helst!!! (hon har inget namn på den ännu så förslag mottages med glädje!)

* hönan har fotat fräschaste kollot vid namn popkollo, alla 6 kollon som ägt rum i hultsfred har blivit dokumenterade av Gapingholes egna lilla höna!!!

* Hönan har också rakat av sitt hår!!! Inte riktigt allt, pyttelite var kvar men kort var det, och nu har det växt ut några cm längre, hoppas ni kommer att finna det roligt och intressant att följa resan med hönans hår som förhoppningsvis fortsätter att växa och växa!!!

ja, en kort sammanfattning det finns mer, tveka aldrig att slå en pling så berättar vi mer om vattenfall och skogsmode och andra fräscha grejer.

Hoppas ni haft en bra sommar!

Med De Fräschaste Hälsningarna, GAPING HOLES!!!