Fell In Love With An Alien!????

Hallelåja fräscha bloggläsare! Förlåt för att vi är lite sega med att "uppa" här på bloggen men här kommer nåt ni har väntat på:
Hönan och Tuppen som aliens!! Titta och nnjut... (förresten så har vi blivit photoshop-nördar båda två, kanske inte så fräscht men det går nog över snart)



Snart kommer vi tillbaka med ett höstreportage, missa inte det!!!
Ha det bäst /Gaping Holes

Pics från förra torsdagen!!!

(Pics är en förkortning av pictures)

Förra torsdagen gjorde vi ett besök på ett lokalt ungdomscafé, där fyndade vi lite och drömde om att kunna förstå sej på gamla analoga kameror, riktigt gamla kameror!!! Vore rooligt!



sådärja, i fredags slog tuppen och hönan sitt simrekord, vi simmade 1 km!!! hehe kändes bra, sen bastade, då känner man sej väldigt ren efteråt. Hönan har också sprungit två mornar i rad tillsammans med syster Sia, vi vet inte riktigt vad detta hurtiga infall beror på, men på onsdag blir det styrketräning, simning och tillsist basta!! vi ser bastningen som en belönging, men vet inte riktigt än ifall vi gillar det eller inte, det är varm iallafall!!!


ha det fint, snart ska vi göra ett höstreportage!

It-väskor!!!

Det kan ju ofta hända att man blandar ihop It-väskor med it-väskor.

Alltså It-väskor är såna som man uttalar "it:et" på engelska, men det här inlägget kommer att handla om I t-väskor, på svenska alltså först ett i och sen ett t.


Tuppen visar här upp senaste trenden för It-väskor på vår skola
Vi har inte bestämt oss för ifall vi tycker dom är fina eller inte, praktiskt med ryggsäck är det! Man får plats med massor av grejer!

image244

Fräsch fotosession!!!



Varsågoda varsågoda, både dam och herre, här har ni lite höstinspiration! fräscht fräscht fräscht!!!

Annars har vi inte så mycket att säga, specielt inte hönan som har tappat rösten!!!

juste, i veckan har vi simmat i hagadal!!! Det var fräscht, vi simmade nästan 1 km!!! Och trampade vatten!!! hehe, sen blev hönan sjuk, säkert för många virus i vattnet, inte så värst fräscht.

hare bra! kram kram

Fräscha Skoloutfits!!!

Idag var Hönan och Tuppen på kebabskolan och hade det riktigt fräscht. Här kommer två säkert efterlängtade dagens outfit:

Hönan satsade på höstens glada färger, grönt och oranget! Lägg märke till halsbandet, utformat till en luskam, som hon fick av tuppen i födelsedagspresent. Förresten klänningen har hönan sytt själv. Och tischan är årets popkollo-tshirt!


Tuppen däremot var lite nedtonad när det gäller färger men lät skorna från Linusboden sticka ut lite. Annars så är hon fortfarande inne i H&M Young-perioden där kjolen kommer ifrån. Bakom ser ni förresten en av kebabskolans alla smartboards! Och det gula på väggen har www.dizelsate.com designat.


Den här killen, var riktigt tokig idag och klämde in sitt ena öga i munnen! Det kan man kalla fantasi!

Ha det så bra alla monsterdiggare! /Gapingholes

Pop Dakar!!!

Igår besökte vi kungliga hufvudstaden, vi besökte en festival där vi bidrog med våra arbetskrafter och kollade leg, vaktade stängsel från minderåriga plankare samt vaktade en dörr.


Såhär fräsig var tuppen, hon hittade en fin lyktstolpe att lite coolt och avslappnat luta sej emot för att få till en riktigt häftig bild.


Hönan däremot försökte sej på en riktig modebloggspose, men hon ska öva in några häftigare, Hon har idag införskaffat sej en spegel som nog kan bli bra när hon ska öva.


Vi träffade också vår fina vän Fatima och hennes vän Jessica, dom var urtjusiga bägge två!!!
En lite lustig grej var bara att när tuppen såg fatima utbrast hon: "vad stor du har blivit!!" (lite tantvarning på det, inte så käckt att säga så heller?!! vi bloggare måste ju föregå med gott exempel och hitta på nya fräscha grejer att säga) men hon är förlåten.