Stockholm Dag Ett!!!

Slussen i ryggen och globen i blick morot på läppen ja gud vad härligt det kan va!!! Vi kan ju återkomma med lite outfits och sånt när vi känner för det!
image382På den här gatan bor vi!

image383O så ska vi ta röda linjen från Slussen mot Fruängen!!! fast vi ska gå av på telefonplan..tror jag! Nej jag är så säker! Men imorgon är det söndag då ska vi köpa kastrull GOKVÄLL

Stockholm!!!

Nu är vi nervösa må ni tro!!!! vi packar för fullt inför stockholm och har handlat pasta och nudlar, åksjuke-piller och tvål och allt man kan behöva.

För er som missat så åker vi till Huvudstaden på lördag för att stanna i ett bra tag, vi ska ha praktik och göra en massa andra skojiga grejer!!!!

Men vi vill gärna ha tips på vad vi ska göra med bloggen medans vi är där? vill ni ha dagens outfit eller smygoutfits, eller ska vi kanske smyga på Hanna Friden?

näe vi vågar nog inte smyga förresten men nåt skojigt ska vi nog hitta på!!!

Roligt ska det blir i varje fall!!!!


PUSS

Fräscha Rynkor på Näsa!!!

Något som vissa kanske tycker är fräscht o andra ofräscht är rynkor som man kan få lite varstans men är det någon mer än tuppen som har väldigt mycke rynkor på näsan?
image381 Nu kanske inte bilden var så bra men ni ser väl rynkorna inom ramen???!! Hur häftigt som helst!

Jesu Återuppståndelse!!!

Ibland kan man tycka det är lite fräscht att spela psalmer på piano i sin ensamhet, som till exempel Blott en dag och Härlig i jorden och sånt!!! Fast så kan det ju dessutom hända att man inte alls är kristen...och då känns det lite knäppt att sjunga om jesus och gud och sånt men då! då kan man typ sjunga lite andra grejer typ istället för  att sjunga:

Hjälp mig då att vila tryggt och stilla
    Blott vid dina löften, Herre kär,


kan man sjunga:

Hjälp mig då att vila tryggt och stilla
    Blott vid dina löften, Hönan kär,


Ett annat exempel:

    Genom de fagra
    Riken på jorden
    Gå vi till paradis med sång


Sjung såhär istället.

    Genom de fagra
    Riken på jorden
    Gå vi till kebabskolan med sång


Så fiffigt!!!

Här kommer en bild som jag tog på Oh Laura, jag tycker Frida var väldigt fin, lite som mamman i filmen Min vän Percys magiska gymnastikskor.
image380

Ha det fint och ät mkt ägg

Ett godnatt/godmorgon-tips!!

innan jag ska läsa min engelska roman som är ganska så tråkig så vill jag passa på att tipsa om en jättefin blogg!!!

det är natascha peyres blogg och hon skriver om typ allt som händer i hennes liv, och om varför folk ska sluta vara dumma (vi håller med) mycket bra henne gillar vi, sen är hon till på köpet snygg också!!


hihi åh det finns så många fina


justja glömde bort att smörja exsemen (stavas det ens så?) måste göra det nu


godnatt!

En gårdagens Tupp!

image379

helt plötsligt började mr dj spruta ut en massa rök, vi blev hostiga och rinniga i ögonen, stackars tuppen på bilden här ovanför!


nu ska hönan smörja in sina exsem och sen börja packa inte länge kvar nu!

pussipussi




Såhär dagen efter!!

Igår var trevlig, fast dj:en spelade inte såvärst poppig och glad musik som vi ville höra, typ håkan hellström, säkert! yeah yeah yeahs, sahara hotnights och så vidare (und so weiter på tyska), men han spelade musik som lät dunkdunkdunkdunkdudunkdunkdunkdunkdudududunk tråkigt enligt oss!

men Oh laura var ena riktiga puddingar, särskilt frontfiguren! Frida tror jag hon heter.

hönan bjuder på några bilder så kanske tuppen gör detsamma när hon umgåtts klart med sin syster.

image377

image378
titta vilka underbara skor också!!!


sen gick vi hem. idag har hönan ätit havregrynsgröt och våfflor till frukost, nyttigt och icke nyttigt på samma gång, undrar om det tar ut varandra?



PUSS

Sno Fräsch Stil!!!

Hej alla påskkycklingar!!!

Det var längesen vi kopierade en modebloggarestil! Så vi slog på stort och kopierade två st idag!

Ni kan faktiskt få gissa vilka vi har snott stilen ifrån!!! Fast om ni trycker på länken så får ni svaret!! Fiffigt, va?

HÖNANS SNO EN STIL:
VEM HAR HON SNOTT STILEN IFRÅN???

image375



TUPPENS SNO EN STIL: VEM HAR HON SNOTT STILEN IFRÅN???haha nej vi skojade...här är rätt länk: KLICKAA

image376
(glöm inte kolla strumporna hihi :) )

Snart ska vi fota Oh Laura! Hoppas hon kör billåten!
Just nu spelar hönan "Du är det finaste jag vet" på guran eller vad den heter! Nej nu byter hon snabbt till Jag hade en gång en båt!
Tänk att vi har både stil och är så musikaliska!

Glad påsk för typ femtioelfte gången!

Kroppsbehåring och ägg!

Tjollahopp!

Idag har varit en lugn dag, har kollat på pippi på rymmen och planerat inför stockholm, bara en vecka kvar!!!

en annan grej jag funderat över är huruvida jag ska orka raka mej under armarna eller inte. Brukar göra det ibland men vääldigt sällan, jag börjar svettas så mycket annars och det är ju inte så fräscht, sen brukar håret fastna i deodoranten när jag ska använda den och det gör ont så därför måste nog håret väck.

Men det där med hår under armarna har inget med fräschet att göra, det är liksom vad man trivs med tycker jag!!!

eftersom jag inte har någon bild på min egna armhåla får ni se julia roberts istället.

image374



Gårdagens Höneoutfit!!!

Alltså faktiskt är ju både tuppen och hönan väldigt påskiga, fast inte så påskiga som kycklingen:

Igår hade hönan en väldigt fin kjol som hon sytt själv!!! Med knappar och allt!!! Så driftigt
Men idag ska man inte vara driftig eftersom någon vem det nu var hängdes upp på ett kors. Bara för det så ska man ha långtråkigt en hel dag. Men lika glad för det är jag men gladast är nog räven som får äta en massa kycklig nu i påsk :( Men ja här kommer hönans outfit:
image373

Vi återkommer med Timo Räisänen stilbedömning med mera!!! Så ni behöver inte sitta helt läslösa i påsk
Ojsan vilket konstigt inlägg det här blev! Om en liten gullig höna känner sig manad får hon gärna skriva lite vettigare hihi

GLAD PÅSK!!!!

Liten Gårdagens Outfit!!!

Känns som tuppen är lite dålig på det här med att blogga och uppa och allt vad det heter!!! Men igår så tog jag en helt fantastisk  bild som jag vill dela med mig av!!! Hur bra som helst borde få vara med i Hemmets Journals såndär sida där man skickar in sina sämsta bilder



image371
Men det är ju faktiskt inte så lätt att se om man kommer med eller inte när man har självutlösare!
Kram kram på er trogna gaping-läsare, ikväll fotar hönan och tuppen Timo Räisänen (stavning?) men det kan ju bli skojigt! Om du läser det här Timo så kan du väl ta på dig nåt roligt så blir det lite roligare bilder!!!!! Bara ett tips liksom!

STILIKON!!!

maia hirasawa var finast på hela melodifestivalen (eller delad förstaplats med amy diamond och nour el rafai)

hennes version av the worrying kind är helt wonderful!

vi skulle gärna ha sånt hår också, men våra hårtyper funkar nog inte för det :(

lyssna och njut!

Vad som är på gång!!!

Just nu håller gaping på att förbereda sej inför praktiken!! Vi ska åka ända till kungliga hufvudstaden (stockholm alltså) och det är en del att fixa, typ ringa sin handledare, plugga tunnelbane-kartan, planera vad man ska packa osv.

men det är inte förrens lördag nästa vecka vi åker, och vi lovar att vi ska mjölka ur allt spännande som finns i stockholm! alla trender och icke trender.

för er som inte vet så bor vi i hultsfred och det är absolut inget fel på hultsfred, förutom att det nästan bara är vi som är intresserade av kläder och sånt här i byn och det är lite tröttsamt att skriva om oss själva hela tiden, vi vill ju inte att folk ska bli irriterade på att vi har extremt bra självkänsla (fast det är bra med extremt bra självkänsla! bara man inte glömmer att vara sympatisk och snäll.) för vi vill liksom inte trötta ut någon. men väl i stockholm ska vi hålla tummarna för att internetet funkar i lägenheten vi ska bo.

Skriv gärna och önska om saker vi ska blogga om! Hönan (som skriver nu) funderar ihop lite roliga grejer, just nu lutar det åt mycket streetstyle-bilder på roliga på stan, dagens outfit, och shoppingtips (alltså vi går runt i roliga affärer och säger om det är nåt att ha eller inte).

men tipsa gärna! vi vill ha många tips, helst lite knasiga för vi gillar att vara knasiga, vill ni kanske att vi ska testa att bara klä oss i gult en färg eller vill ni att vi ska göra ett reportage med hattar? säg gärna till!

imorn kanske det kommer en överraskning missa det inte!!


image369image370
fina bilder på två av hönans systrar som båda har coola och egna stilar!

Rolighets-tips!

Många pratar och tjatar om hur tråkiga och sega söndagar är men vi har tips på hur man kan ändra på det!!!

1. Köp ett wii!! sjukt roligt och man blir svettig och alldeles glad så det bubblar i magen och kittlar mellan tårna!!!

2. Sy! det spelar ingen roll om det blir bra eller dåligt, blir det bra kan man bli lycklig för att man lyckats, och blir det dåligt kan man skratta åt det!!!

3. tvätta!! Hönan har särskilt testat på det här, hennes far och mor blir stolta och glada och är dom glada är hönan glad

4. dansa!!! (behövs det nån kommentar)

5. prata med en vän du inte pratat med på länge!! det testade hönan idag, hon heter jane och vi har inte träffats på ungefär fyra år!! men nu ghar vi pratat på msn och bestämt att vi ska träffas snart! såå mysigt hihi :)


image368
såhär söt är min lilla jane! hihi

Forts på FRÄSCHING!!!

image367

EN FRÄSCHING!!!

Vi har hyllat Kicki Dee o Monica Zetterlund för deras stilkoll o bra låtar och här är ännu en fräsch tjej nämligen rollfiguren Audrey Horne i Twin Peaks!!! Hon körpå stickat och nerstoppat i sånadär plisserade kjolar! Och den fluffiga frisyren skulle man ju inte tacka nej till! (förutom den konstiga luggen på de översta bilderna kanske)
image366


Om Hönan ska testa Monica Zetterlunds frräscha frisyr så ska nog tuppen testa denna, tyvärr är det nog tekniskt omöjligt på grund av helt platt hår men man kan ju prova!!!

Låt er inspireras!!!

En Fräsch Tjej Under Bordet!!!

image365

Har hört att det ska vara mycket fräschare att ta kort under bordet!

Animal Five...

igår fotade vi två band, ett band var väldigt snyggt! helt otroligt bilder kommer sen!!

men sen fotade vi animal five, vet inte riktigt varför men dom var inte lika snygga alltså.

image364
ni ser ju själva.. lite bajsnödiga liksom



Dagens frisyr!!



underbara fina Monika Zetterlund sjunger en vacker låt, lägg märke till henne underbara frisyr! sån ska jag (hönan) försöka skaffa nu när jag äntligen har hår igen. det där med att raka av allt var ingen bra ide i mitt fall men roligt att testa!