Vad som är på gång!!!

Just nu håller gaping på att förbereda sej inför praktiken!! Vi ska åka ända till kungliga hufvudstaden (stockholm alltså) och det är en del att fixa, typ ringa sin handledare, plugga tunnelbane-kartan, planera vad man ska packa osv.

men det är inte förrens lördag nästa vecka vi åker, och vi lovar att vi ska mjölka ur allt spännande som finns i stockholm! alla trender och icke trender.

för er som inte vet så bor vi i hultsfred och det är absolut inget fel på hultsfred, förutom att det nästan bara är vi som är intresserade av kläder och sånt här i byn och det är lite tröttsamt att skriva om oss själva hela tiden, vi vill ju inte att folk ska bli irriterade på att vi har extremt bra självkänsla (fast det är bra med extremt bra självkänsla! bara man inte glömmer att vara sympatisk och snäll.) för vi vill liksom inte trötta ut någon. men väl i stockholm ska vi hålla tummarna för att internetet funkar i lägenheten vi ska bo.

Skriv gärna och önska om saker vi ska blogga om! Hönan (som skriver nu) funderar ihop lite roliga grejer, just nu lutar det åt mycket streetstyle-bilder på roliga på stan, dagens outfit, och shoppingtips (alltså vi går runt i roliga affärer och säger om det är nåt att ha eller inte).

men tipsa gärna! vi vill ha många tips, helst lite knasiga för vi gillar att vara knasiga, vill ni kanske att vi ska testa att bara klä oss i gult en färg eller vill ni att vi ska göra ett reportage med hattar? säg gärna till!

imorn kanske det kommer en överraskning missa det inte!!


image369image370
fina bilder på två av hönans systrar som båda har coola och egna stilar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback