Ett Fräscht(???) förslag!!!!!!!

på den senaste tiden har vi inte haft så mycket inspiration till att blogga, kanske pågrundav alla foppatofflor på öland och hucklet tuppen måste bära på sitt arbete. men jag (hönan) har en ide!!

vi bloggar ju för våra läsares skull, och vi har ju frågat många gånger vad ni vill läsa om men utan svar, därför ger vi i uppdrag till vår trognaste läsare att varje måndag ge oss ett uppdrag som vi har hela veckan på oss att utföra, det kan vara att skriva om nåt särskilt, fota nåt särskilt eller både och, tokiga grejer och mindre tokiga grejer!!

hoppas bara att hon tycker det låter som en bra ide!!


så amanda vad säger du? låter det roligt skriv till någon av oss!!


näe dags att duscha idag åker hönan tillbaka till öland.


Fräscha tjejer!!

den här videon fick hönans och hennes hönesyster att kikna av skratt!!!

hoppas ni också gör det, det är blad det bästa som finns att skratta!!!

STRÅHATT!!!

Idag besökte Tuppen och Hönan röda korset i hultsfred, Hönan hittade en Underbar stor röd stråhatt!! den kommer jag att bo i!!!

nu ska  jag äta lite av sitt favoritgodis (jordnötsrutor) för att fira att  jag är på besök hemma ett tag, en liten paus ifrån öland.

imorgon ska det badas om det är fint väder!

pusshejs

Dåligt Initiativ från Tuppen!!!

Nu har jag slitit som ett djur i rosaochbrunrandigt förkläde/klänning på astrid lindgrens värld ett tag och det är lite därför som jag har varit så dålig på att blogga!!! Men inte ska man klaga nu när solen verkar vilja visa sig lite igen!!!!! Idag var jag och en Tuppsyster på shoppingrunda i Hultsfred och upptäckte till vår stora förtvivlan att Pysselboden "Linus" verkar läggas ner!!!!!???????!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????!?!?!?!?!11 Fattar ni hur sorgligt det är!!!!!!!!???!!!????? Jag började nästa gråta måste sms:a Hönan. Men Kupan stod kvar men tyvärr var det inte öppet. Hittade en påse utanför men den innehåll bara en ganska ofräsch jacka i nån violett kulör. Jaja. Sen gick vi till "Loppisen" som ligger i centrum men det är ju ingen riktig loppis jagmenar de har ju redan satt ut priserna? eller vad menas med loppis nån som vet?? Där hittade jag en randig klänning och ett par shorts. Kan visa sen på bild!