Gapingholes berättar!!!!


Vår kära vän Amanda sa en grej precis innan hon gick ut genom hönans dörr för att åka till stationen och hem mot frillesås!

hon sa att Frukt är fräscht!! och vi håller SÅÅ med henne, softaste grejen, mycket vitaminer och fräscha smaker mm fruktsallad borde man äta lite oftare.

håll utkik i kommentatorsfältet här nedanför, kanske att amanda avslöjar vilken hennes favoritfrukt är vem vet?!!??! gissa gärna.

Öland!!

Tänka sej, här på öland finns en massa softa saker, havet, märtas hemslöjd, lindex, ÖverskottsBolaget, jaa nästan allt man kan tänka sej..

men inte särskilt mycket som är trendigt eller mode, men jag ska leta efter skattgömmor i små loppisar och sec. handbutiker här på ön!!!

uppdaterar er när jag har något roligt att berätta ikväll ska vi äta chili con carne det är inte alls särskilt gott men det är inte bra att vara kräsen!!


pusspuss hoppas ni har ett soft och fräscht sommarlov.

Mera bilder ifrån hönapönan!!!




en liten bildkavalkad! imorgon besöker hönan öland, ska försöka hitta en bikini eller baddräkt så önska mej lycka till!!

ska försöka rapportera om öland sen när jag kommer tillbaka hit till hultan!

Katt i hatt fnatt!!!

Hönan o jag var lite besvikna på utbudet av fräcka kläder på festivalen, det var så roligt när emmaus hälsade på för nåra år sen eller när det var!!! "Cowboyhattar är ute - hattar är inne" säger Sofi Fahrman  så vi prova en rosig hatt!!

Ojdå!!!

När man är på festival så kan det ju vara så att man måste gå på en bajamaja! ÄVen att det är ofräscht

Och vissa är så fiffiga!!!

"detta är ett konstigt hus inga möbler ingen snus inget papper till min rumpa därför tager jag en strumpa!"

lite senare ser man detta


bra lösning på problemet tycker jag och särskilt bra val i denna jobbiga situation var ju att slänga båda strumporna i hulingen sen, man kan ju verkligen inte gå omkring med en bajsig strumpa!!!

SLUT!!! tjofaderittanrittan trallilallilaaa!!!

Äntligen är hultsfredsfestivalen slut för denna gång, visst var det trevligt men inte alls särskilt soft och fräscht, vädret var jättedåligt och vi frös mest, fastän vi klädde oss varmt!!!


en liten bildkavalkad, mer bilder en annan dag när vi sovit bättre!!!!







sedärja det får räcka ett litet tag!!

lägg märke till hur spexig amanda är!! det är nog för att hon är en såndäringa bloggkändis, vart hon än går springer någon liten tjej efter och måste berätta hur gullig moderniteter-bloggen är! men vi blir bara pyttelite avundsjuka

ps. igår var det en tjej som sprang fram till tuppen och hönan när amanda gick in på en bajamaja och bad oss hälsa att hon var jättesöt eller nåt sånt, men hon verkade inte vilja vänta tills hon var klar, synd men vi framförde hälsningen såklart!!!

pussochkram sov gott!

Hej Alla Icke-besökare!!!

Igår var en trevlig och relativt fräsch dag!!! Tänka sig att "han sångaren i Babyshambles du vet" som nån sa, dök upp två minuter i sex på scen! Så himlans soft

Sen så har vi träffat vår favoritbloggerska, Amanda Åkerman!!!

Hönan och Amanda Åkerman (utan Amanda-Åkerman-knuten)

Såhär e det med vädret
Schizofrent

Ha det fint!!!

Bad Blogging!!

ojoj nu blir det lite bloggande, men vi är jätteupptagna med att ta bilder till rockparty.se

typ såna här bilder



imorgon ska vi träffa fina
amanda, ska försöka blogga om henne, kanske kan göra ett reportage typ "amanda på hultsfred" men vi lovar ingenting inte säkert att vi hinner!

Broren Några År Senare!!!


Kommer ni ihåg hönans bror vi pratade om häromdagen??!! såhär såg han ut häromdagen iallafall, snortajta softa jeands och en fräsch queen tischa (queen bandet ni vet, we will rock you, dont stop me now osv)

han lägger inte ner så mycket tid på sin stil, han bara klär på sej också blir det såna här fräscha superhäftiga fullträffar!!


PARTY PARTY!!

ikväll ska tuppen och hönan på party!!!

det är våra två fina vänner sia och soma som fyller 20 år!!!

vi peppar med den här låten::


Sno Stilen!!!


Såhär i festivaltider tycker jag att man ska låta sig inspireras av de som verkligen kan klä sig!!! Titta på Di Leva, hängsleklänning och tights med superfräscha knäskydd!!! Något för såsom skejtare och rullskridskoåkare. Dessutom gör han rätt i att skydda sig mot den stekande solen med ett paraply!!! Så slipper man bli röd som en kräfta på hultsfredsfestivalebn liksom!!!!!

Nåt att tänka på!!!



tänk, hönan har större glugg än självaste madonna!! skulle dom ha gluggtävling skulle hönan lätt vinna, undrar vad priset skulle vara!!!!

Inspireras av: BABBEN!!!


tänk om babben skulle sett ut så nu, det ni då skulle hon allt räknas som hipp och vara en stilförebild. kanske var henne lykke li och amanda åkerman inspirerades av från början??

jag pratar förstås om lilla-myfrisyren!


Allt jag lärt mig har jag lärt mig av Bamse!!!

Ja det är väl ett sanningens ord att allt jag kan har Bamse lärt mig. Om istiden och om Gutenberg och Leonardo da Vinci och skatt och slaveri och Vincent van Gogh (jag minns särskilt om honom han skar av sig sitt öra för han ville bara måla solrosor i grottorna medan de andra målade oxar och krigare och sånt) och om månens förhållande till solen och ja allt


Jag var så imponerad av Skalman som verkade kunna allt i hela världen!!! Och på alla barn som fattade allt han sa det gjorde inte jag förrän tre år senare


Nu ska jag skriva en engelskagrej och en svenskagrej till skolan

Godnatt önskar Tuppen

Favorit i repris!!!



Ni som är trogna läsare här på gaping kommer ihåg den här killen!!! han går i vår klass på kebabskolan och idag hade han sprillans nya skor på sej som han tyckte glänste som glass eller vad det nu var han sa!!
dyra var dom också 1300!!! så mycket har aldrig vi betalat för ett par skor, har ni?

Oliver heter han förresten, och idag hade han väldigt många myror i brallan!
men så kan det ju va

Ett foto i timmen med er favorithöna!!!!!


hade sovmorgon, gick upp vid 9, råkade somna kvällen innan med blött hår uppsatt i tofs ser därför lite knasigt ut


fick hem en Bamse eftersom jag fortfarande är en trogen prenumerant! älskar Bamse, jag grät till den här serien jag fotat ifrån, varför får ni veta om ni köper tidningen!


anlände till kebabskolan och gick till klassrummet för att räkna lite matematik, där hittade jag min favorit-tupp!!!


vi hade lite rast, gick ut i det fina vädret, tuppen åt ett äpple hönan tuggade ett tuggummi!!


räknade lite mer matte, funktioner, i tre hela timmar räknade vi!! det ni inte dåligt jobbat alls, (två gånger i veckan har vi gjort det nu i vår också!!! alltså sammanlagt 6 timmar matte i veckan!!)


sen fick vi åka hem, det tyckte tuppen var KANONERS!!!!!!!!

ringde till min syster som målade plank


tog en tur till röda korset, kom hem med det här!


sydde en liten klänning av tygbiten jag köpte


datade litegrann!


sedärja det var min dag, från 09.00 till 19.00 nu ska jag softa vidare!

LÅNGSAM MATTE B-LEKTION!!!

Idag hade vi matte b på kebabskolan vilket var ytterst trevligt. Ett smakprov på vad vi lärde oss var linjära funktioner (????) och andragradsfunktioner (???). Ja så kan de ha hetat.


Såhär kan de se ut när eleverna på Sundbybergs gymnasium räknar koordinatsekvationer (???????).



Hahaha PS När klockan var 14:13 sa Simon i vår klass att för en timme sen var klockan 14 och nu är den 14:13. Så långsamt går tiden på vår skola!!! Det tror jag minsann inte att den gör på Sundbybergs gymnasium DS


HAHAHA PS 2 När jag googlade bilder med sökorden Matematik B kom det upp en bild på Ring snuten HAHAHA DS 2

Spexigt hår eller inte???!!



såhär såh hönan ut för ett par år sen när hon gillade det där med spexiga hårfrisyrer, knallrött hår och sne lugg och uppklippt i nacken och grejer!! men vad tycker ni??

är det bättre så som hon ser ut nu med vanligt blont hår med lite utväxt och lite ojämnt?

säg bara inte att hon ska raka sej igen, för det kommer aldrig hända!

puss nu ska vi på gaping räkna matte!

Rosen, Loranga, Masarin och Dartanjang!!!

Alltså några av de fräschaste böckerna (tänker inte säga barnböcker för jag är ju myndig och vuxen kan man väl säga och jag tycker fortfarande att de är bäst) är de om Loranga, Masarin och Dartanjang!!! Teckningarna är jättefina här ärnågra exempel:

Till vänster Masarin och til höger Loranga.

Ska väl inte vara märkvärdig eller nåt men jag äger faktiskt det här kasettbandet




Dessutom har jag sett filmen! Såg den på biorio i Hultsfred på julafton för några år sen, så soft så det kunde inte vara softare!!! Loranga gillar ju popmusik och så och den här låten måste ni lyssna på för den tycker jag också om!!!


Måste förtydliga att det här inlägget kan nog inte hönan stå för hihihi

Snygg Bror!!

eftersom vi skriver så lite om killmode i den här bloggen bjuder jag på en outfit min bror hade på en skolavslutning för 2-3 år sen!!

han hade migrän på bilden men posade ändå!


synd bara att den där kavajen bara använts en gång!!

nu för tiden har han en lång popfrisyr, ska försöka få till några bilder på honom!

Tack och Bock!!!

vi vill tacka för alla fina kommentarer och besökare vi fått dom senaste dagarna!!

tycker väldigt mycket om allihop!!


BARA FÖR ER!! en supergammal bild (nu snackar vi 2004 det magiska året!!!) efter att vi sjungit adios amigos med marit, då var vi såhär tjusiga!!
och jag använder den där kavajen fortfarande senast idag faktiskt! otroligt vilket fint köp, fast det är inte ens jag som köpt den, har lånat av min mammelimamma!!

Lite inspiration!!!

det här är en video man kan inspireras av, liksom två coola kids plus yeah yeah yeahs kan det bli bättre?? låten är helt fantastiskt bra även om den är något år gammal.

nu ska jag pyssla lite med en present för det är en fin tjej som fyller år snart

puss allihopa

Artister och band som håller stilen!!!!!!



sedärja! det var några som vi tyckte lyckades klä sej riktigt snyggt under siesta!!! softa, fräscha rätt enkla outfits som passade till den musiken dom spelade!!

men britta persson vinner nog, den klänningen är oslagbart fräsch!!! så somrig och såna fina softa blommor.

bild 1:britta persson
bild2: the deer tracks
bild 3: masshysteri
bild 4:håkan hellströmming

Fräsch MelodifestivalKÄNDIS På Siesta!!!

Hej alla morgonpigga läsare!!!
Om ni på något konstigt sätt har missat det, så var vi på Siesta förra veckan! Det var mycket fräscht till och med bajjamajorna var liksom ilte fräschare än vanligt!

En annan soft grej var att vi träffade Sebastian Tellier ni vet han med skägget som var med i eurovision med låten Divine. Och han bara tjatade om att få vara med i vår blogg!!! Så här är han med hönan breve

Festival-outfits!!


såhär fräscha såg vi ut i fredags!!

tuppen bär en egensydd klänning och hönan bär en body och en egensydd kjol (kreativa och duktiga tjejer vi är eller hur??!!!) till det dricker vi mer, det är fräscht och släcker törsten bra, man får inte glömma bort att dricka på festival det är nämligen SUPERVIKTIGT!!! annars får man huvudvärk och sendrag och en massa andra osofta grejer så se till att dricka mycket, helst vatten det finns många kranar att dricka ur, iallafall på hultsfred så passa på!!

ps: sen är det gratis också! ds

så ta hand om er!

imorgon är en annan dag, vi ska sammanställa utvärderingar hela dagen lalala


pusspuss

Lite Mer SIESTA!!!



såhär kan man också bo när man är på festival.

eftersom vi var där med skolan så fick vi bo i en gemensam lokal med dom, det var en övergiven lagerlokal som var smutsig och väldigt ofräsch, den innehäll både råttgift och annat snusk.

dessutom hade vi bestämda läggtider men det är trevligt att vara på festival ändå.

på hultsfredsfestivalen ska vi bo hemma och sova i min egen säng och duscha varje dag
det ska bli trevligt tält är inte vår grej men vi ska testa det i sommar på emmaboda ändå!

STILANALYS!!!

Idag kära läsare bjussar vi på en stilanalys!!! och det är inte vem som helst utan det är amanda från moderniteter som vi har fotat!!!



såhär såg amanda ut den tredje och den sista dagen på siesta! hög stilfaktor.
rutiga shorts känns rätt både med tanke på att det var väldigt varmt dessutom ser tyget ut lite som att hon sytt dom från en av lotta på bråkmakargatans köksgardiner (och vi gillar lotta på bråkmakargatan)
tishan ser ut som en hon sparat sedan barnsben, när hon var en sisådär 6-7 år och det är också bra, mimmi pigg är alltid snygg att ha på sina kläder också en STOR inspirationskälla, en soft och fräsch tjej helt enkelt.

sen hade hon ju såklart den obligatoriska amanda åkerman knuten också och det kändes fräscht och rätt, då fastnar det inte heller så mycket festivalsmuts i håret heller!! dessutom luktade hon fräscht fastän hon inte duschat på någon dag.


någon att inspireras av på sommarens festivaler alltså!!

vi ser fram ut att få se hur hon klär sej på hultsfredsfestivalen.

Hemma!!!!

Nu är vi hemma efter årets första festival!!!

när vi sovit klart kommer bilder!!!


och bara för er: BILDER PÅ HUR AMANDA ÅKERMAN SÅG UT!!!

jättefin var hon, vacker som en dag, vi dansade lite och drack mer tillsammans det var mysigt!


spexig är hon också!!

pusspusspuss