Dåliga Bloggare

Känns liksom lite lamt med blogg nuförtiden, internet över huvudtaget känns lite tråkigt. Men jag (hönan) kan ge en liten inblick i vad jag håller på med för tillfället.

I helgen var det musikfestival i vår hemort hultsfred, nämligen rookie. Både jag och tuppen och jag var fotografer med uppdrag att bevaka det mesta under festivalen, tillsammans fotade vi alla band under festivalen och det var inte helt fel, hade bra jobbsällskap och vi båda två lärde oss jättemassor nytt.

Bästa upptäckten under festivalen som är för osignade band är helt klart the deer tracks, lyssna på www.myspace.com/thedeertracks en snygg duo från gävle som levererade grym musik som var lite elektro och fin, någon sa att det lät som sigur ros och andra isländska band, det enda "bandet" jag lyssnat på som är isländskt är björk så jag vet inte om det stämmer men jag lutar på orden.

hur som helst så var the deer tracks och sahara helt klart i topp bland de bästa spelningarna på rookie iår. Är lite ledsen över att jag missade val and the bitches, satt och redigerade bilder då, men det kommer väl fler chanser.


och föressten PUSS till er som fortfarande läser den här bloggen och kommenterar, trodde jag aldrig vi är trots allt sjukt tråkiga och oaktiva, hörde att man ska skriva sex inlägg om dagen i sin blogg, vi skriver sex inlägg om året ;p


hur som helst så kan jag bjuda på några av mina bästa bilder från rookie, så kanske tuppen gör detsamma sen :)



ett smakprov typ ^^ finns mer på baustelle.bilddagboken.se för er som inte är medlemmar är lösenordet 123456

Fräscht Höstreportage!!!

Hej alla fina Gaping Holes-läsare! För att visa hur mycke vi faktiskt gillar er har vi kirrat ihop ett litet höstreportage!!!
Varsågod!!!!


Hehe, som ni kanske la märke till har vi använt oss av fenomala stretchposer i bilderna, till exempel stretching av lårmuskelpartiets framsida osv osv. Något som vi har börjat utöva lite extra mycket på senare tid eftersom vi har börjat träna! Särskilt Hönan, som nu springer nästan varje morgon, har tagit i extra hårt. Tuppen har inte varit sämre hon utan tillsammans har de både simmat, styrketränat och eh..ja. simmat!!
Hoppas ni blir inspirerade av oss, både modemässigt och träningsmässigt!

Med Vänliga Hälsningar
Hurtige Tuppen och Starke Hönan