Fräsch Inspiratör - Kikki Dee!!!

Ni har säkert såhär i schlagertider sett Kicki Danielsson i olika medier som TV, tidningar, internet m.m. Vi på Gaping Holes tycker att hon är en av de största och coolaste schlagerförebilderna! Vi vill härmed hedra henne genom ett alldeles eget Kikki Dee-inlägg!





Kikkis stora genombrott var när hon framförde Bra Vibrationer i 1985's melodifestivaltävling och vann! Hon har varit med 9 gånger i den svenska festivalen och en gång i den norska. Det tycker vi är fräscha siffror!
Vi inspireras mycket av denna stjärna på schlager/dansbands-himlen! Särskilt nu när Leende guldbruna ögon visats på SVT och The Ark vann melodifestivalen. Tänk vad lättpåverkade vi kan vara ibland. Men det är ju bara bra att vara öppen, hoppas ni känner samma sak!
Kikkis kläder är något alldeles extra. Hon vågar byta stil ofta och har sällan samma kläder två gånger. I helgens schlagerjippo hade hon en the Ark-lik dräkt, svart med silverstänk. Även hon verkar ha hopppat på metallic-trenden. Vi på Gaping funderar också på den flugan, men vi är lite rädda att vi inte ska bära den med samma vördnad som Kikki Dee, men värt ett försök, kanske?
Ha det bra, vi återkommer senare i dag med flera inlägg! /Tuppen och Hönan!

Kommentarer
Postat av: amandy

där kan man snacka tjock och söt

2007-03-14 @ 17:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback