UKM!!!

Igår bestämde vi oss för att besöka den lokala varianten av ukm här i Hultsfred.
Det var ganska så jättemånga bidrag vilket blev lite tröttsamt, men hursomhelst så deltog våra vänner Jocke och Jessica och båda gick vidare såklart! :)


här är dom lyckliga tu!

Jocke agerade sjungspelare och Jessica ställde ut foton hon tagit, tyvärr fick vi ingen bild på hennes foton men jag kan säga att dom var smarrimums!!!


Jocke in action!

mot slutet av kvällen var vi en aningens trötta men vi fick några vimmelbilder på oss själva ändå!


Jocke, Hönan och Sia


Tuppen var lika snygg som alla andra dagar!


Några vimmel-skocker!


sådärja! hoppas ni blir inspirerade till att sitta ute på altanen eller liknande och äta apelsin nu! det är ett mycket härligt nöje!!!

Lev väl
Hönan

Kommentarer
Postat av: ellen

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de var rolickt att ni hade sat in tupen
hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaahaha hälskningar ellen

2007-03-25 @ 14:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback