Boxercise Rimmar på BAJS!!!

Tisdags kväll gick Hönan och Tuppen för att träna boxercise. Vi tänkte typ såhär: om det är sjukt hemskt så behöver vi ju inte gå hit igen, dessutom är det gratis för vi får säsongskort på hagadal av kebabskolan!

Hönan:               Tuppen:


Ledaren (som aldrig presenterade sig) var liksom lite dallrig av sig, fast ändå muskulös, om ni tänker er rektor Domderarsson i boken/filmen Matilda! Så såg hon ut.
Det började med världens jobbigaste uppvärmning till gamla låtar i technoversion. Sedan fick vi ta på oss boxningshandskarna och mitsarna och börja slå. Redan efter ett par raka slag blev man helt blöt (av svett) i handskarna och rektor Domderarsson visade ingen barmhärtighet.
Tuppen och Hönan var nog starkast av alla och gjorde precis som Domderarsson sa! Och Tuppen fuskade inte alls nån gång eller hoppade över lite moment. Och musiken var bäst, särskilt Schnappi!!! Stretchingen var härlig, panflöjtsmusiken likaså. Man blev verkligen helt lugn i hela kroppen av den.
Nu orkar nog ingen läsa mer, man får förresten gissa själv vad som är sant och inte sant i ovanstående stycke.

Helhetsbetyg:
image300


Musikbetyg:
image301Motivering: gammal konstig musik, som Hönan sa: hellre Det gör ont än Scooter och gamla nittitalslåtar i technoversion.


Fräschetsbetyg:
image301Motivering: svettigt, gasigt (hehe), alltså bara tanken på hur många som svettats liter i handskarna före oss...


Ökadmuskelmassabetyg:
image302image303Motivering: efteråt var man helt darrig i armarna, fast frågan är om det betyder att vi blev starkare, eller om vi bara gick ut alldeles för hårt. Dessutom hjälper det ju inte om man bara vågar gå dit en gång...



Hönan och tuppen tänker testa nåt nytt nästa vecka - pensionärsvattengympa! Visst låter det underbart?

Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: ellen!

jilar värkligen bilderna! veldit roliga hihi haha!

2008-01-25 @ 20:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback