FRÅGOR OCH SVAR DEL TVÅ!!!

PERSONLIGT

Favoritfilmer?
Hönan brukade titta på vildängel nån gång i veckan förut fast kanske inte så ofta längre, och Tuppen(jag) gillar Pettson o Findus o tomtemaskinen om den räknas som film? Tråkig fråga varför frågar ni såna här kulturtantsfrågor!?


Bästa skådis?
Tuppen: IKA NORD!
Hönan: Reine Brynolfdson särskilt i natten är dagens mor där är han SÅ fräsch tycker hon när han klär av sig framför spegeln det borde alla se! Haha nej det var inte sant.

Favoritbok?
Både Hönan o Tuppen gillar Harry Potter men det är ju ett ganska tråkigt svar. Vi har nyss läst ut Linda Skugges bloggbok den var väldigt underhållande! Men mest underhållande.

Favorittv-serie?
Heroes och Gossip girl

Använder nu någon speciell rouge, om ni nu använder det?
Hönan använder alltid en rouge jag kommer ej ihåg vad den heter, nånting med Elisabeth och så är burken formad som ett litet hjärta och i det hjärtat finns hennes kärastes namn tänk så fint va! Nej vad tråkigt detta blev såklart använder ingen av oss rouge?!

Grälar ni ofta?
Nej aldrig någonsin såklart!

Får ni någonsin elaka kommentarer om era kläder i er omgivning?
Nejdå folk tycker mest vi klär oss lite hemgjort och konstigt men vem blir inte glad av sånt! Till exempel när Mattias (som Hönan skrev om i förra inlägget) tyckte att Tuppens nya mössa var konstig, då värmer det i hjärtat faktiskt. Och när hennes storasyster undrar om hon verkligen såg sig i spegeln innan hon köpte den där mössan, då känner man hur glädjen sprider sin värme i hela kroppen, jotack!

Är ni duktiga i skolan?
Hur duktiga som helst idag räknade vi nästan ett helt kapitel i matten om olikheter!! X är mindre än 3 fast större än 5 eller nåt.

Vilket var ert bästa barnprogram när ni var små?
Hönan hatade Dunderklumpen fast nu gillar hon det väldigt mycket mendet var ju inget riktigt svar på frågan. Tuppen gillade ika i rutan och Hönan också. Också var det någon konstig häst med en jättelång regnbågsfärgad svans som hette nåt på engelska, men vem minns vad det hette idag,såhär på ålderdomens höst?!

Vad brukar ni för det mesta göra "efter skolan"?
Hönan får oftast mat, vilket tuppen är väldigt avundsjuk på fast Tuppen dricker kaffe istället, kan ju också vara trevligt.

Vad heter ni i andranamn?
O Hönan heter så fint, Josefina. Tuppen heter inte lika fint Alexandra.

Är ni allergiska mot något?
Nädå eller kanske att Hönan är lite allergisk just nu för det händer något konstigt i hennes mage? Men ja, Hönan har haft lite hundvvalpar i magen och såntdär, så det är säkert inget farligt. Oroa er inte, kära läsare!

Brukar ni ha svårt att hålla ordning i era rum?
Vilken tråkig fråga, det har väl ingen vi håller alltid så rent och fint, dammtorkar varje dag och bäddar rent en gång i veckan och aldrig att man hittar ens en strumpa under sängen! Sånt lärde vi oss redan innan vi lärde oss att gå ju!

Brukar ni hitta på saker tillsammans?
Ja ibland brukar vi hitta på att vi ska gå upp jättetidigt på morgonen och cykla jättelångt till ett hus i centrum där man ska sitta i flera timmar och räkna och lära sig pluttifikation och sånt. Det är en rolig lek! Annars har vi det glassigt/giftigt med våra vänner Sia och Therese.

Blir ni arga om ni tar varandras kläder?
Haha

Hej! Jag undrar hur mycket ni shoppar för i månaden? Och då menar jag allt inte bara kläder. Typ fika, godis, skivor, filmer, osv? Jag förstår att det varierar men ungefär...
Vad skönt att du förstår att det varierar!

Hur håller ni formen? Tränar ni något?

Om ni hade läst tidigare inlägg så hade ni vetat att vi faktiskt har tränat boxercise OCH ska gå på pensionärsvattengympa på tisdag.

Vilken kändiskille tycker ni är snyggast?
Kändiskille...alltså kändistjejer är roligare, båda två tycker att Karen O är väldigt stilig, och damerna i Sahara likaså.

Har ni varit på en annan planet?
Ibland så försvinner Hönan iväg någonannanstans. Ganska ofta på eventkunskapen.

Kan ni hjula med munnen stängd?
Ja vi får väl testa någon gång. Lovar att återkomma med den frågan!

Hur får man bort kaksmulor mellan tangenterna?
Man tar typ ett paper, helst lite styvt typ ett kuvert eller ett visitkort och så pillar man lite och blåser och så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback